Finasteride - de oplossing voor haaruitval

Als je finasteride wilt kopen om jouw haaruitval te
bestrijden dan ben je hier op de juiste plek!

Koop finasteride

Vergelijken van finasteride tabletten

Het grote farmaceutische bedrijf Merck Sharp & Dohme ontving het patent voor Propecia finasteride 1mg tabletten. Daarvoor hadden ze al een patent ontvangen voor Proscar finasteride 5mg tabletten. Interessant is dat het patent voor beide medicijnen on oktober 2014 verlopen is. Dit geeft andere farmaceutische bedrijven de mogelijkheid om generieke finasteride te produceren.

Wat is generieke finasteride? Het is identiek aan Propecia en proscar maar wordt op de markt gebracht onder de chemische naam in plaats van een merknaam. En zonder enige reclame.

Momenteel zijn er twee populaire westerse farmaceutica die generieke finasteride 1mg produceren voor de Nederlandse markt: Trent en Actavis. Hun prijs ligt ongeveer 10 procent lager dan die voor Merck's Propecia tabletten. Maar er zijn ook vergelijkbare farmaceutische bedrijven in andere delen van de wereld die finasteride 1mg tabletten maken zoals TopFond. Zij zijn vaak bijna 50 procent goedkoper dan Propecia. Op het internet vind je een ruim aanbod aan generieke finasteride maar wees alert, want de meeste van deze 'finasteride' tabletten worden niet geproduceerd door legitieme farmaceutische bedrijven. En vaak ontbreekt deze informatie gedeeltelijk of zelfs volledig.

Generieke finasteride in 5mg dosis als referentie voor Proscar is ruimer beschikbaar, maar het officiële oogmerk is de behandeling van goedaardige prostaatvergroting in plaats van Alopecia Androgenetica (AGA). Toch kiezen een hele boel mannen die last hebben van erfelijke haaruitval ervoor om finasteride 5mg te kopen om geld te besparen.

De prijs voor generieke 5mg finasteride is gemiddeld bijna drie keer zo goedkoop als Proscar. Mannen hebben dus een ruime keuzemogelijkheid als het gaat om het online kopen van finasteride. Moet je ervoor kiezen om Propecia te kopen? Het voordeel is betrouwbaarheid omdat het het officiële finasteride product is dat goedgekeurd is door FDA voor de behandeling van mannelijke haaruitval. Het nadeel is echter de prijs ervan. Zeker als je het vergelijkt met de andere opties. Je zou bijvoorbeeld ervoor kunnen kiezen om generieke finasteride 1mg te kopen omdat het goedkoper is en toch de gebruiksvriendelijkheid van Propecia heeft. De laatste opties zijn Proscar en generieke finasteride 5mg tabletten, die je dan zelf in vieren of vijven moet delen om de juiste dosering te benaderen. Proscar is betrouwbaar en ondanks dat het veel goedkoper is dan Propecia, is het toch nog stukken duurder dan generieke finasteride 5mg tabletten. Hoe dan ook, beide bieden een gigantische besparing op de aankoop, niet in de laatste plaats omdat je ze elke dag en voor altijd moet innemen. De spotgoedkope prijs is dan ook de voornaamste reden dat mannen met erfelijke haaruitval ervoor kiezen generieke Proscar online te kopen.

Of je nou Propecia, Proscar, of een generieke variant besluit te kopen -de effectiviteit als ook de bijwerkingen zijn hetzelfde. Voordat je ook maar enig finasteride product koopt om je haaruitval aan te pakken moet je ervan bewust zijn wat de mogelijke bijwerkingen zijn.

Vergelijking van finasteride tabletten
Propecia 100 (=basiswaarde)
Generiek 1mg 51 Twee keer zo goedkoop als Propecia
Proscar 34 Meer dan vijf keer goedkoper dan Propecia
Generiek 5mg 24 Bijna 15 keer goedkoper dan Propecia

Notitie: Proscar en generieke finasteride 5mg bevatten 10 tabletten die je moet opdelen in vijf (of vier) stukken en dus 50 dagen meegaan. Hiervoor is in de laatste kolom gecorrigeerd.

De bovenstaande vergelijking is gebaseerd op een typisch scenario dat geldt voor Europese landen zoals Engeland, Frankrijk, en natuurlijk Nederland. De basiswaarden zijn berekend met behulp van de marktprijzen binnen de landsgrenzen in een land waar Propecia en Proscar alleen op doktersrecept gekocht kunnen worden. De generieke finasteride varianten kunnen alleen online gekocht worden bij webshops. Generieke finasteride van Trent en Actavis zijn hierin niet meegenomen omdat het kostenbesparende effect erg klein is. Daarnaast zijn ze alleen verkrijgbaar als substituut voor Propecia op voorschrift van een dokter.

Top 3 haaruitval tabletten

Er zijn een aantal manieren om een top 3 samen te stellen voor haaruitval tabletten. We zouden bijvoorbeeld naar de beoordelingen van klanten kunnen kijken. De resultaten en bijwerkingen in het bijzonder. Of we kunnen ze rangschikken naar populariteit door de verkoopcijfers te analyseren. Als we veronderstellen dat alle finasteride tabletten die van een legaal, betrouwbaar farmaceutisch bedrijf komen dezelfde eigenschappen hebben, dan is het juist om naar de meest populaire haaruitval tabletten te kijken. De top 3 ziet er als volgt uit:

  1. Propecia
  2. Generieke finasteride
  3. Proscar

Propecia wordt het meest verkocht. De reden hiervoor is dat het als eerste op de markt kwam en zij dus een groot verkoopnetwerk hebben opgebouwd haarklinieken. Als een man met erfelijke haaruitval bij een kliniek voor haaruitval komt zal in de meeste gevallen finasteride voorgeschreven krijgen van Propecia. De categorie generieke finasteride omvat zowel 1mg als 5mg tabletten die van een willekeur aan gevestigde farmacetische bedrijven komen zoals Trent, Actavis, en TopFond. Deze worden vaak door huisartsen voorgeschreven. De laatste plek wordt ingenomen door Proscar. Dat is logisch aangezien deze finasteride tabletten eigenlijk niet bedoeld zijn voor mannelijke kaalheid en daarom niet door officiële instanties worden voorgeschreven. Als we de finasteride tabletten van alle webshops meetellen dan zou het maar zo kunnen dat Generieke finasteride Propecia van de eerste plek stoot. Het is spijtelijk dat de meeste van deze webshops finasteride verkopen die geproduceerd is door ondergrondse labs en dus een serieus gevaar voor je gezondheid zijn. Niet in de laatste plaats omdat je finasteride elke dag moet innemen en voor altijd.

Haaruitval stoppen? Koop veilige en effectieve finasteride hier!

Koop finasteride