Finasteride - de oplossing voor haaruitval

Als je finasteride wilt kopen om jouw haaruitval te
bestrijden dan ben je hier op de juiste plek!

Koop finasteride

Bijwerkingen van finasteride

Voordat een medicijn door de FDA goedgekeurd wordt moet het eerst door een aantal testfases heen. Als eerste moet worden uitgesloten dat er mogelijke vergiftiging kan optreden. Als deze test succesvol wordt doorlopen volgt de tweede fase. Ze gaan dan oplopende doseringen testen op gezonde testpersonen om er zeker van te zijn dat het veilig is om verdere proeven te doen. Indien dit het geval is kan er getest worden op werkzaamheid voor het betreffende ziektebeeld. Als ook dit slaagt, dan is laatste stap het testen van het medicijn op patiŽnten om de werkzaamheid, effectiviteit, en veiligheid te beoordelen.

Finasteride onderzoek is de laatste stap van klinisch testen onder 1879 mannen heeft uitgewezen dat het haargroei stimuleert en verdere haartuitval voorkomt in een significant aantal mannen die te maken hebben met erfelijke haaruitval. Bovendien, de haargroei die in het eerste jaar gerealiseerd is kan in het tweede jaar gehandhaafd worden. Foto's van mannen die haaruitval op de kruin ondervinden hebben aangetoond dat 48 procent van hen in het eerste jaar een toename van haargroei hadden en 66 procent in het tweede jaar. De therapeutische dosering van dagelijks 1mg finasteride werd goed getolereerd aangezien 7.7 procent van de mannen aangaven bijwerkingen te hebben terwijl 7 procent van de mannen in de placebo groep dit aangaf. De seksuele bijwerkingen die deze groep rapporteerden was significant hoger voor de mannen die 1mg finasteride kregen dan de mannen die het placebo kregen, met respectievelijk 3.8 procent en 2.1 procent. Deze seksuele bijwerkingen bestonden uit mannelijke ejaculatie, libido, en het krijgen van een erectie. Alle seksuele bijwerkingen verdwenen weer nadat ze ophielden met het gebruiken van finasteride terwijl de mannen die de therapie vervolgden de bijwerkingen bleven behouden.

Andere bijwerkingen die gerelateerd aan finasteride bleken te zijn, zijn angststoornissen en depressie. In studie die werd uitgevoerd onder 128 mannen met erfelijke haaruitval kregen ze een dagelijkse dosis van 1mg finasteride toegediend. Het doel van de studie was om te onderzoeken of finasteridegebruik dat voldoet aan de richtlijnen van de FDA met een dagelijkse inname van 1mg finasteride, stemmingswisselingen kan veroorzaken zoals angststoornissen en depressie. De gemoedsstemming van mannen werd gemeten voor en na het experiment met behulp van een vragenlijst. Het resultaat wees uit dat er een merkbare toename was van depressieve symptomen. De onderzoekers die verantwoordelijk waren voor de studie adviseerden dat mannen met een hoger risico op depressieve symptomen goed gescreend moeten worden, voordat ze finasteride voorgeschreven krijgen.

Haaruitval bestrijden? Wees zuinig op jezelf en koop betrouwbare finasteride!

Koop finasteride