Finasteride - de oplossing voor haaruitval

Als je finasteride wilt kopen om jouw haaruitval te
bestrijden dan ben je hier op de juiste plek!

Koop finasteride

Alternatieven voor finasteride

Finasteride is het enige medicijn dat door de FDA is goedgekeurd voor de behandeling van Alopecia Androgenetica. Maar er zijn alternatieven die-ondanks dat ze niet zo effectief zijn als Propecia en varianten-toch zouden kunnen helpen met het verbeteren van je zelfbeeld.

Kaal kan ook aantrekkelijk zijn

De makkelijkste oplossing maar ook meteen voor veel mannen de moeilijkste. Gewoon de feiten opgelegd door moeder natuur accepteren; je bent haren aan het verliezen en zult in verloop van tijd kaal worden. Of dit een haalbaar alternatief is hangt van elk individu af. Sommige mannen hebben er geen probleem mee dat ze kaal aan het worden zijn en behouden hun zelfverzekerdheid en positiviteit waardoor ze nog steeds aantrekkelijk zijn voor anderen. Behalve charisma spelen er nog andere factoren een rol, zoals de gezichtskenmerken en het uiterlijk. Over het algemeen passen echte mannelijke kenmerken beter bij een kaal hoofd. Denk hierbij aan sterke wenkbrauwen met bijvoorbeeld een sterke kaaklijn en een gemiddeld formaat neus. Dit geldt net zo voor het lichaamstype. Een kaal hoofd past nou eenmaal beter bij een man die er fit uit ziet met een sterk lichaam dan iemand die overgewicht heeft of mager is. Als laatste maar zeker niet het minst belangrijk is persoonlijke hygiŽne, dat spreekt eigenlijk voor zich. Maar laten we eerlijk zijn. De meeste mannen vallen echter niet in de totale categorie die zojuist beschreven is, en daarom zou een andere oplossing meer geschikt kunnen zijn voor hen. Zodat ook zij een aantrekkelijk uiterlijk kunnen bereiken ondanks dat ze last hebben van haaruitval.

Kammen als bedekking

De snelste en meest makkelijke manier die voor de meeste mannen geschikt is. Kam je haren over de kale plek heen, zodat het bedekt wordt en het anderen niet zo snel opvalt. Veel jongere mannen die te maken krijgen met erfelijke haaruitval zullen dit in eerste instantie merken aan hun teruglopende haarlijn en de afname van hun haardichtheid op de kruin. Het is dan gebruikelijk om je haar bovenop het hoofd wat langer te laten groeien zodat het de dunner wordende plek op de kruin beter bedekt. Daarnaast kun je een scheiding in het midden aan de voorkant van je hoofd aanbrengen zodat je met een kam de haren over de inhammen kunt laten vallen. Dit ziet er natuurlijk uit en wordt dan ook door iedereen geaccepteerd. Met andere woorden, mensen in jouw omgeving zullen dit niet ervaren als een wanhopige poging om je haaruitval te maskeren. Echter, na verloop van tijd zullen jouw dunner wordende plekken groter worden en als gevolg verschijnen er grote kale plekken op het hoofd. Als het eenmaal zo ver is, dan kun je met 'kam methode' alleen nog maar het haar van de zijkanten over de bovenkant van je hoofd heen wippen. Deze manier van bedekken is al heel lang populair en veel mannen kiezen ervoor inclusief bekende politica, atleten, en bekendheden. Toch vinden de meeste omstanders het er maar raar uitzien. Als je de kans hebt om deze situatie te vermijden moet je dat zeker doen. Wacht niet te lang en begin met een dagelijks regime van finasteride tabletten zoals Propecia om te voorkomen dat je nog meer haren verliest en het typische patroon van mannelijke kaalheid ontwikkeld.

Vitamines

Misschien niet echt een alternatief voor finasteride, maar een gezonde voeding met een uitgebalanceerde hoeveelheid aan vitamines kan de conditie van je haar aanzienlijk verbeteren. Het maakt de haren glanzend en fit. Vitamines waarvan we weten dat ze de conditie van je hoofdhaar verbeteren zijn vitamine C en B. Ze voorkomen dat het haar droog wordt en begint te breken. Andere vitamines die een gezonde haarconditie bevorderen zijn E en A, ook wel bekend als antioxidanten. Ze maken het immuunsysteem sterker, stimuleren de bloedcirculatie, en ondersteunen de productie van sebum. Die laatste is een olie die op je hoofd wordt uitgescheiden om je hoofdhuid te beschermen en het haar te behoeden voor externe factoren zoals klimaat en water.

Haar poeders

Een ander alternatief voor finasteride dat voordelig voor jou kan uitpakken gegeven dat je je in een vroeg stadium van haaruitval bevind, is haarpoeders. Het doet je haar dikker lijken en geeft het meer volume, terwijl het ook nog eens extra textuur aan je haar geeft. Het toedienen van haarverdikkingspoeders geeft je ook de mogelijkheid om het haar makkelijker te stylen. Maar als je flink haar aan het verliezen bent dat zal dit niet voorkomen dat je kaal wordt. Het stopt geen haaruitval en stimuleert ook geen haargroei zoals finasteride dat doet.

Haartransplantatie

Als je haar zich in een fase bevind dat veel haarzakjes op kale plekken verschrompeld zijn dan is haargroei met behulp van finasteride niet meer mogelijk. Je zou dan kunnen gaan denken aan alternatief die een chirurgische ingreep vereist. Ondanks dat er over de jaren niet veel technologische vooruitgang is gemaakt zoals haar klonen, zijn de haarklinieken wel beter geworden in het restoreren van een mooie bos haar met natuurlijke looks. Jammer genoeg kost zo'n ingreep een hoop geld. De prijs hangt ervan af hoeveel 'grafts' je nodig hebt en of je kiest voor de FUE of FUT techniek. De FUT techniek is de oudste methode waarbij ze een reep huid van je hoofd snijden zodat ze de haren voorzichtig uit de haarzakjes kunnen verwijderen en deze dan weer op kale plekken inplanten. Het is efficiŽnter dan de FUE techniek en dus geschikter voor mannen die relatief grote kale plekken op het hoofd hebben omdat hiervoor meer haar uit het donorgebied getransplanteerd moeten worden. Met de FUE methode wordt het haar direct uit de haarzakjes op je hoofd gehaald hetgeen de operatie minder belastend maakt voor de patiŽnt. Het duurt langer om de haren te verzamelen en is daarom meer geschikt voor kleinere haartransplantatie sessies.

We raden je sterk aan om te voorkomen dat je een patroon van erfelijke mannelijke kaalheid ontwikkeld waarbij grote kale plekken op het hoofd ontstaan die geen actieve haarzakjes meer bevatten. Als je er op tijd bij bent met het gebruik van finasteride, dan kun je het meeste haar dat je verloren bent terug groeien. Zo voorkom je noodzaak voor het toepassen bovenstaande alternatieven die nogal ongelukkig zijn. Een behandeling met finasteride zal zeer effectief zijn maar wees ervan bewust dat sommige mannen last van bijwerkingen krijgen. Als je besluit finasteride te kopen dan kun je het beste gezond erbij eten, indien mogelijk niet roken en gematigd alcoholgebruik. Ook het voorkomen van stress kan helpen om je haar er gezond uit te laten zien en het maximale resultaat uit je finasteride behandeling te halen.

Haaruitval bestrijden? Dan ben je hier op de juiste plek!

Koop finasteride